Tanár 2010.09.22. 16:47

Két fiatal

Két fiatal, még sok társukkal leutazott a Balatonhoz, a nyáron. Ez a kép éppen a strandon készült, amikor épp a vízből kijövet, napoztak, és száradtak. Egyik barátjuk csinálta ezt a képet. A Balatonhoz, a fiatalok, az iskolai fáradtságokat jöttek kipihenni. Egy hétre mentek. Még velük tartott három jó barátjuk. Ez a második nap, amit itt töltenek. Eddig nagyon jól érzik magukat, de már csak öt nap van hátra a szórakozásból.
Úgyhogy jól ki kell használni. Szinte az összes napjuk, így néz ki : reggel felkelnek. Megreggeliznek, majd lemennek úszni a Balatonhoz. Délután hazajönnek, és nézik a tévét, vagy kártyáznak, vagy egyebet, amit épp jónak találnak. Majd késő délután, este felé, elkészülnek, hogy mehessenek a közeli, központban lévő diszkóba. Épp ezen a napon, kicsit tovább tervezik a strandon lévő szórakozást, mert kicsit unják egymás társaságát. Mármint, nem is, hogy unják, mert már nagyon régóta barátok.de kicsit vágynak női társaságra. Úgyhogy megpróbálnak, fiatal, szép hölgyeket meginvitálni az esti buliba. Pont ötnek, tetszik is az ötlet. Úgyhogy a társasággal, nem is lesz gond. Az esti buli, főleg a jobb oldali srácnak kedvezett. (Akit, amúgy Tamásnak hívnak.) Megismerkedett Andival, aki azóta is a kedvese.

A Balatonnál, a maradék 4 napban, mindennap találkozott a lánnyal, akivel megbeszélték, hogy tartani fogják a kapcsolatot. Csak egy gond volt, hogy a lány Győrben lakott, a fiú pedig Pesten. És az akkori időben a közlekedés nem volt nagyon egyszerű. De amikor csak tudtak, akkor találkoztak. Hol Tamás utazott el a lányhoz, hol a lány jött el Tamáshoz. Lassacskán, mikor már mind a ketten bőven túllépték a tizennyolc éves kort. A lány felköltözött Pestre. Összeköltözött Tamással, és azóta is boldogan élnek. Van három gyerekük, két lány, akik ikrek, és még egy lány.
Nagyon boldog életük van!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fortepanstory.blog.hu/api/trackback/id/tr1002315670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása